Ενοικιάσεις Λεωφορείων - Πούλμαν στη Ρόδο

Μια από τις κύριες δραστηριότητες του γραφείου μας ήταν και είναι η επαγγελματική απασχόληση μας με την μετακίνηση των εκδρομέων. Για αυτό το λόγο το γραφείο μας έχει υπερσύγχρονα λεωφορεία και mini buses, τα οποία και χρησιμοποιεί για τις εκδρομές που διοργανώνει. Επίσης το ταξιδιωτικό γραφείο K&Β travel έχει την δυνατότητα να ενοικιάζει λεωφορεία σε μεγάλα πρακτορεία τουρισμού για την μετακίνηση των τουριστών στο νησί της Ρόδου και όχι μόνο

Τα τουριστικά λεωφορεία μας είναι όλα με πλήρη κλιματισμό και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και τους όρους ασφαλείας που υποχρεούται σε τέτοιες περιπτώσεις να έχει ένα ταξιδιωτικό γραφείο. Τα λεωφορεία μας είναι όλα καινούρια, με άνετα καθίσματα και έμπειρους οδηγούς, ώστε να κάνουν τις διαδρομές των επιβατών ευχάριστες, όπως ακριβώς αρμόζει να είστε στις διακοπές σας.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων μεμονωμένες μετακινήσεις

Συχνά οι πελάτες μας, επιλέγοντας τον προορισμό τους, επιθυμούν και την άνετη μετακίνησή τους, ιδίως όταν αφορά μεμονωμένες μετακινήσεις. Αυτό μας οδήγησε να συνεργαζόμαστε με πολλές αλυσίδες τοπικών και διεθνών γραφείων ενοικιάσεως αυτοκινήτων, για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την τοποθεσία παραλαβής του αυτοκινήτου που επιθυμείτε και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το γραφείο μας. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, από μικρά και πολύ οικονομικά μέχρι λουξ αυτοκίνητα, λιμουζίνες ή πολυμορφικά αυτοκίνητα των 7 και 9 θέσεων.

Ενοικιάσεις πούλμαν για αθλητικούς συλλόγους, ομάδες

Το πρακτορείο μας αναλαμβάνει πλήρως τις μετακινήσεις, τη διαμονή καθώς και την ξενάγηση σε γνωστά σημεία του νησιού της Ρόδου σε κάθε είδους αθλητικών αποστολών και ομάδων, που θέλουν να επισκεπτούν τη Ρόδο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε τις περαιτέρω λεπτομέρειες και να κάνουμε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο.

 

Μεταφορές Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες

Είμαστε οι πρώτοι στις υπηρεσίες μεταφοράς ατόμων με ειδικές ανάγκες με έδρα τη Ρόδο, καθώς τα πούλμαν μας διαθέτουν πρόσβαση αναπηρικών αμαξιδίων και ράμπες. Παρέχουμε μεταφορές, εκδρομές και σοφέρ για μεμονωμένα άτομα και ομάδες. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσουμε με ασφαλεια και αξιοπιστία την μετακίνηση σε όλη τη Ρόδο έχοντας την άνεση του δικού σας αναπηρικού αμαξιδίου.

Υπηρεσίες
Διαθέτουμε μια ποικιλία υπηρεσιών για μεμονωμένους αλλά και ομάδες ατόμων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Ενημερώστε μας έγκαιρα για τις ανάγκες σας και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Μεταφορά απο και προς τον προορισμό της επιλογής σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
Μεταφορά προς / απο το Αεροδρόμιο της Ρόδου ‘’ΔΙΑΓΟΡΑΣ’’ 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΙΜΑΝΙ
Μεταφορά προς / απο το Λιμάνι της Ρόδου

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΕΡ

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ καλέστε στα τηλέφωνα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.